Kivitelezés - 100csaladihaz.hu


PASSZÍV- ÉS AKTÍVHÁZ ÉPÍTŐ Kft.
3064 Szurdokpüspöki, Kossuth Lajos utca 31.
+36 30 470 44 41              100csaladihaz@gmail.com

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

SZOLGÁLTATÁSOK
KIVITELEZÉS

Tevékenységi körünk a kezdetektől folyamatosan bővült. Célkitűzésünk, hogy Megrendelőink részére korszerű építőanyagokból energiatakarékos épületek gazdaságos kivitelezését biztosítsuk. A családi házak, társasházak, irodák, ipari és mezőgazdasági épületek generálkivitelezése során készen állunk a legújabb technológiák alkalmazására. Optimális esetben már a tervezés fázisában kapcsolatba kerülhetünk Megrendelőinkkel, így többek között segíthetjük a házépítés folyamatát, a megfelelő szerkezeti elemek kiválasztását.
Ingyenes konzultációt, állapotfelmérést biztosítunk. Kizárólag megfelelő végzettséggel és referenciával rendelkező szakemberekkel dolgozunk, akik megbizhatóak, értik a dolgukat. Minden szerződésben vállalt építési tevékenység esetén, cégünk a teljeskörű anyagbeszerzést biztosítja!

Az alábbi szolgáltatásokkal állunk megrendelőink rendelkezésére:
Felújítási munkák
Cégünk nemcsak új ingatlanok generálkivitelezésével, hanem már meglévő épületek felújításával, átalakításával, akadálymentesítésével és modernizálásával is foglalkozik.

Kivitelezési bérmunka
Ha a megrendelő már rendelkezik az építkezéshez, felújításhoz vagy átalakításhoz szükséges anyagokkal, cégünk vállalja a munka elvégzését a meglévő anyagok felhasználásával, bedolgozásával.

Hitelügyintézés
Részben hitelből valósítja meg elképzeléseit? A banki finanszírozásban is tudunk segíteni!

A piaci viszonyokat és munkánk minőségét figyelembe véve megfizethető, reális áron dolgozunk. Minden esetben egyedi árajánlatot adunk, hiszen a bekerülési költség függ a kivitelezés helyétől, a telekviszonyoktól, a felhasználásra kerülő anyagoktól, a megrendelő igényeitől.  Vegye fel velünk a kapcsolatot és mi előzetes egyeztetés után, a felmerülő igények megismerését követően ingyenes árajánlatot adunk Önnek!

Copyright © 2020 - Passzív- és Aktívház Építő Kft. - Minden jog fenntartva.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz