AJÁNLATKÉRÉS - 100csaladihaz.hu


PASSZÍV- ÉS AKTÍVHÁZ ÉPÍTŐ Kft.
3064 Szurdokpüspöki, Kossuth Lajos utca 31.
+36 30 470 44 41              100csaladihaz@gmail.com

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Amennyiben kérdése, kérése, véleménye van, a mellékelt űrlap segítségével küldje el nekünk.

 Családi ház építés, generálkivitelezés
 Családi ház építés, passzívház építése
 Családi ház tervezés
 Családi ház felújítás, bővítés
Engedélyezési tervek alapján készített kivitelezői árajánlatok nehezen összehasonlíthatóak, mivel az engedélyezési tervekben a műszaki tartalom még nem teljesen meghatározott. Így az átadáskor a végső ár, a minőség és a végeredmény tekintetében is bizonytalan a kimenetel. Ha pontos költségvetést szeretnénk, tervező ill. statikus bevonása szükséges.

A lehető legpontosabb árajánlatot kiviteli terv alapján lehet elkészíteni. A kiviteli tervek vagy tételes költségvetés alapján a műszaki tartalom pontosan meghatározott. Amennyiben már rendelkezik pontos tervekkel, műszaki dokumentációval, költségvetési kiírással, küldje el hozzánk bátran árajánlatkérését!

Tájékoztató jelleggel lehetséges előzetes árajánlatokat kérni, becsült költségvetéseket készíteni, de első hivatalos lépésként mindenképpen egy jogosultsággal rendelkező tervezővel kell felvenni a kapcsolatot, aki ismerve a jogszabályi és szakmai követelményeket, pontos számításokkal, kalkulációval készíti el az egyedi igényeknek megfelelő szintű terveket. Partnerünk a tervezésben: Hegedűs Attila okl. építészmérnök, minősített passzívház tervező.

Cégünk eddig elkészült referencia munkáit előre egyeztetett időpontban megtekinthetik, a kivitelezés folyamatáról a tulajdonosoktól informálódhatnak.

Természetesen az árajánlat elkészítése teljesen díj- és elkötelezetség mentes!


Copyright © 2020 - Passzív- és Aktívház Építő Kft. - Minden jog fenntartva.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz